BEDRIFTKANTINE

God mat igjennom arbeidsdagen er viktig, og mange er lei matpakker og planlegging. Det er lett for travle arbeidstakere å ty til lettvindte løsninger og ferdig mat når timene ikke helt strekker til. Men man vet at det er svært viktig med påfyll av god mat i løpet av dagen skal energinivået holdes på topp og hjernen fungere optimalt mens man er på jobb.

TJENESTER

Professional Service Systems er totalleverandør innen bedriftskantiner og hjelper deg gjerne i gang. Ved å ta hånd om ansattes mat på arbeidsplassen vil du kunne sørge for at næringsrik og nyttig mat er lett tilgjengelig.

Tasty Breakfast

Vi vil ta hånd om alt fra planlegging og organisering til innkjøp, personaladministrasjon og økonomiske oppgaver. Med oss er kantinedriften i trygge hender og tjenesten vil bli lever til riktig tid. Vi har erfaring fra både privat og offentlig sektor, og bidrar gjerne til å gjøre lunsjtiden en hyggelig opplevelse for alle ved bedriften.

Birthdays & Events

En bedriftskantine er et rimelig velferdstiltak og er skattefritt for den ansatte. Som arbeidsgiver kan du trekke deltakende arbeidstakere direkte i lønn for tjenesten, noe som gjør det enkelt og uten større kostnad for deg som driver bedriften.

Copyright © 2019-2029 by Hama media