Om PSS AS

 
 

PSS ble stiftet i 2009 som et NUF selskap. Teamet vårt består av dyktige fagfolk med erfaring fra flere forskjellige bransjer. Alle i ledelsen har jobbet en del rekke år hos store aktører noen som selvstendige mens andre som ansatte. Vi var veldig forøyde med våre jobber men har dessverre ofte merket at vi ble oversett grunnet den oppbygningen av store organisasjoner som gjør at den enkelte medarbeideren forsvinner i mengden.

Vi valgte derfor å gå sammen for å danne et selskap som har veldig klare mål og verdier for både kunden og medarbeideren.

En kunde skal ha den personlige oppfølgingen hos oss uansett størrelse på oppdrag. Våre medarbeidere vil alltid føle seg sett og få den tilbakemeldingen for den gode jobben de gjør i form av både oppmuntringen og goder.

Siden vi har startet så har vi hatt en langsom men positiv vekst. Vi vil ikke bli de største på bekostning av kunder og medarbeidere.

PSS har utført en lang rekke oppdrag for bedrifter, privatpersoner og borettslag i Oslo og omegn. I tillegg til mange års samlet erfaring sørger vi for å holde oss faglig oppdaterte. Alle våre medarbeidere gjennomgår jevnlig kursing og opplæring for å kunne utføre oppdragene så presist og effektivt som mulig.

Vi leverer høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser, men det har aldri vært noe mål for oss å være “billigst i byen”. Vi skal derimot være billigst blant de seriøse, profesjonelle aktørene i markedet, og dette klarer vi ved å tilby fleksible løsninger der vi sammen med kunde på forhånd definerer oppdraget og avtaler varighet og pris.

Copyright © 2019-2029 by Hama media