GI OSS UTFORDRINGEN OG
TA KONTAKT!

våre tjenester

RENHOLD

Vi er en total leverandør innen renhold og tilbyr alle tjenester for bedrifter, private husholdninger, borettslag og sameier, skoler, institusjoner, legekontorer, butikker, restauranter, gallerier, verksteder og mange andre steder…

BYGG

Vårt team består av faglærte prosjektledere og medarbeidere med bred og lang erfaring. Vi har jobbet med bygg siden 1998. Vi gir garantier på alle prosjekter utført av oss og vil ikke spare på noe for å utføre arbeidet til topp kvalitet…

TRANSPORT

Transport skal ikke kun være rask og rimelig. Et transportfirma leverer tjenester til sine kunder. Alle typer tjenester skal ytes med topp kvalitet og god service.

EIENDOMSERVICE

Vi er totalleverandør av vaktmester, kantinedrift og EiendomsService. Vi kan levere alt fra skreddersydde løsninger fullstendig tilpasset den kundens behov, krav og ønsker.

Med vår kvalitetsgaranti er du sikret et tilfredsstillende resultat hver gang. God kvalitetssikring av oppdrag og medarbeidere, strenge kontrollrutiner ved utført jobb, og 24 timers vakttelefon gir oss mulighet til å opprettholde en god dialog med våre kunder og sørge for at alle behov dekkes til enhver tid.

Copyright © 2019-2029 by Hama media