Vakmestertjenester

Er det tilstadighet mye rot i din bygård? Er det alltid graffiti på portdøren søndag morgen? Er du lei av å måtte strø sand om vinteren og koste den bort igjen om våren?

Professional Service Systems tilbyr vaktmestertjenester for bygg i stor Oslo. Vi utfører tjenester som malearbeide, strøing, feiing, graffitifjerning, trapperenhold og gressklipping. Er det lyspærer som skal skiftes eller spyling som må utføres så kan vi ta oss av dette. Vi holder orden slik at deres om bor i bygningen slipper å tenke på slike dagligdagse oppgaver.

Vår kompetanse – din trygghet

Vi kommer gjerne på en gratis befaring av borretslaget for å så hvordan vi best mulig kan utføre en jobb for dere. Slik får dere sjansen til å bli kjent med oss og vi kan dele erfaringer med dere om hva slags arbeids som trengs å gjøres. Vårt team består av dyktige fagfolk med kunnskap fra en rekke bransjer. Det er viktig for oss å gi alle våre kunder personlig oppfølging, uavhengig av størrelsen på oppdraget vi utfører. Vi leverer tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr faglig kompetanse og har utført oppdrag innen renhold, bygg, transport og EiendsomService for næringsliv, offentlige etater og privatpersoner.

Copyright © 2019-2029 by Hama media