Vindusvask

Skinnende og rene vinduer øker tilfredshet, lys og hovedinntrykket av bygninger, butikker, restauranter osv. Vinduspuss har nådd nye høyder og vi er stolte av å kunne være med i utviklingen samt kunne tilby profesjonelt vinduspuss. Uansett hvor stort oppdraget er så kan vi ta oss av det.

Vi utfører vinduspuss med lift eller uten. Vi har også gleden om å kunne tilby vinduspuss med ionic rent vannsystemer. Dette er en miljøvennlig og effektiv metode.

Profesjonelle vinduspussere

  • Vi kommer på gratis befaring
  • Du mottar et godt tilbud fra oss
  • Vi fyller ut en enkel kontrakt i fellesskap
  • Du trenger ikke å tenke på jobben lenger, jobben utfører vi!

Rentvannsystemer

Hva er rent vann? Vann er et fantastisk løsemiddel og transportmiddel. Men vann fra springen er ikke helt rent, det inneholder forskjellige urenheter som kalk, mineraler, saltforbindelser, avleiringer, klor, alkalier tilsatt fra renseanlegget, osv. Rester av dette vil ses som urenheter / flekker på vinduer, fasader, biler osv.

Konsentrasjonen av urenheter måles i PPM (partikler pr. million), og i Norge varierer urenhetene fra 20-350 PPM avhengig av hvor i landet man bor. Mer enn 10 PPM vil fort ses på et glass. Det kan man se etter at vinduene har tørket når de blitt spylt med for eksempel en hageslange.

Vann fra springen vil ikke løse smuss. Ved å rense og deionisere vann gjennom spesielle filtre, får man en svært effektivt og miljøvennlig rengjøringsmetode for glass og fasade. Ultrarent deionisert vann tiltrekker seg smuss fra overflaten som en magnet, fordi rent vann har en naturlig tiltrekningskraft og absorberer alt som kommer i kontakt med det.

Smuss og flekker på overflaten blir oppløst innenfra fordi vannet er svært aktivt. Sammen med mekanisk bearbeiding med børste og vannbærende teleskopstang kan man fukte, rengjøre og skylle alle overflater. Resultatet er rene vinduer uten striper og skjolder uten bruk av sterke og skadelig kjemikalier. Rent deionisert vann fjerner smuss, mugg, mineraler, og til en viss grad upolar skitt som fett og olje. Vannet vil renne av overflaten uten å etterlate seg rester etter verken skitt, såperester eller selve vannet.

Ved å bruke dette systemet på vinduer, fasader, aluminium, karmer, bil, solceller, osv., sparer man ikke bare tid, men vinduene vil holde seg rene lengre! Hvorfor: Overflaten vil ikke inneholde noen spor, skjolder, striper av såperester eller urenheter fra vannet, som vil tiltrekke seg smuss

Vi garanterer at alle oppdrag utføres av erfarne medarbeidere med grundige arbeidsrutiner. Videre garanterer vi at alt arbeid utføres til avtalt tid og til konkurransedyktige priser.

“VI ER TILGJENGELIG DØGNET RUNDT”

Copyright © 2019-2029 by Hama media